Om os

Hvem er vi?:

Vi er en onlineshop, hvor dronister som os selv, har mulighed for nemt og hurtigt at finde de dele de står og mangler. Hvad enten du er ny indenfor droneverden, eller har været det længe, vil vi bestræbe os på, at der er noget for alle.

 

Vores kendskab og erfaringer som de dronister vi selv er, giver os en fordel i form at at vi selvfølgelig følger med i droneverden og hvad der rør sig, både i form af nyt udstyr og nye muligheder.

 

Visionen med www.dronist.dk er, at skabe et sted for dronister, både nye og rutinerede, hvor der er lidt til en hver. Vi kender selv til at stå og mangle en enkelt del eller to, for at kunne komme ud og flyve, derfor er vores vigtigste opgave at sørge for hurtig levering, så du ikke skal stå for længe uden at kunne flyve.

 

Sammen med facebook og Instagram, ønsker vi at skabe et sted, hvor dronister kan mødes og dele erfaringer, tips og råd, men også et sted hvor dronister kan møde andre dronister, der deler samme hobby som dem.

 

Vi er en lille shop, startet af et par stykker der har stor interesse og stor lidenskab indenfor feltet. Vi følger alle gældende regler og love indenfor salg af varer - heri blandt selvfølgelig også konkurrenceloven, som blandt andet siger at virksomheder imellem ikke må aftale/fastsætte priser sammen, samt at vi ikke lader os diktere af leverandører og producenters vejl. udsalgspriser.

 

Vi ønsker blot at give noget videre til andre Dronister.

 

 

Vores telefontider:

Mandag - Fredag fra 9.00 til 15.00

 

Læs om vores handelsbetingelser her.

 

Vi er hovedsageligt en onlineshop, der er derfor ikke mulighed for at afhente produkter på en fysisk adresse uden aftale. Ønskes der afhentning eller blot et besøg for at kigge, kan I kontakte os via kontaktformularen.

 

 

Vores vigtigste principper:

- At yde en god og kyndig service. Vores kunder er det vigtigste, derfor er Jeres mening om os også det vigtigste.

- Vi ønsker fair priser, så alle dronister kan være med.

- Hurtig levering, så du kan blive flyvende så hurtigt som muligt.

 

 

 

Finder du fejl eller mangler, enten i form af forkert information eller har du ønsker til vores sortiment, hører vi meget gerne fra dig, enten via vores kontaktformular, eller på facebook.