Generelle oplysninger

www.Dronist.dk
- Sælger af droneudstyr


CVR-nr.: 14747737
Adresse: Vrinners Bygade 11, 8420 Knebel
E-mailadresse: Info@dronist.dk
Telefonnummer: 22 76 16 00

 

Dronist.dk ejes af Mols Multiservice ApS, derfor fremgår deres navn, CVR-nr. og adresse ved betaling.


Betaling

Følgende betalingsmuligheder ved køb:

 

 

 

Vores firma betaler gebyr for hver transaktion der foretages på hjemmesiden, med kort. Det gør sig både gældende ved betaling med kort og mobil-pay. Derfor har vi valgt at sætte et gebyr på alle betalinger vi modtager. Vi har sat prisen så lavt som vi kan, for at kunne dække en mindre procent af vores transaktionsudgifter.

 

Betaling via bankoversørsel sker til følgende konto: Reg.nr. 7321 Kontonr. 1105579. Skriv ordrenr. som besked til overførselen. Vi sender pakken så snart din betaling er registreret. 

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 


Levering

Vi bestræber os på, at levere hurtigst muligt. Bestiller du inden kl. 12.00 afsender vi dine varer samme dag.

 

Hvis vi har varen på lager, er leveringstiden 1-3 dage. Ved forudbestilte varer, er leveringstiden mellem 7-15 dage. Skulle der ske ændringer i leveringstiden fra vore leverandører, kontakter vi de kunder det måtte påvirker hurtigst muligt.

 

Vi samarbejder med PostNord, og kører efter de leveringstider disse oplyser på deres hjemmesider. Vi gør opmærksomme på at vi ikke kan drages til ansvar for fejllevering, manglende levering osv. fra fragtfirmaet side. Derfor har vi Track&Trace på alle vores pakker, for at sikre os, såvel som vores kunder.

 

Ved bestilling over 1000 kr. betaler vi fragten uden omdeling (gælder kun i DK).

 

Lageret er fysisk placeret i Stevnstrup, Langå, sydvest for Randers. Der er ikke mulighed for afhentning på adressen uden aftale. Da der ikke altid er nogen på adressen, skal afhentning altid aftales med John pr. mail.

 

Fortrydelsesret

 

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.
 
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail til info@dronist.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 100 kr.


Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
 

  1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. 


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Gavekort og Rabatkoder

Gavekort og rabatkoder, enten købt, vundet eller på anden måde udleveret, kan ikke ombyttes til et kontantbeløb. Rabatkoder kan ikke anvendes til køb af gavekort. Gavekort kan som hovedregel kun anvendes én gang, med mindre andet er angivet. Anvendes hele beløbet ikke ved en pågældende bestilling, vil det resterende løb stadig være tilgængeligt på samme kode. Ønsker du at få oplyst hvad du har tilbage på et gavekort, kan du kontakte os på info@dronist.dk eller via kontaktformularen.

 

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Dronist.dk
Hyacintvej 5
8870 Langå

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Husk altid at oplyse ordrenummer.
Varer modtages kun via post, der er altså ikke mulighed for personlig henvendelse.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:

Dronist.dk
Hyacintvej 5
8870 Langå
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt i en mail til RMA@dronist.dk. Husk altid at oplyse ordrenummer.

Varer modtages kun via post, der er altså ikke mulighed for personlig henvendelse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Læs mere om vores persondatapolitik her.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til RMA@dronist.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Relevante nævn kan findes her: http://www.forbrug.dk/Menu/Klageinstanser


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 10. december 2019