Gladius mini 100m med taske (ROV)

11.990,00 kr.

INTROPRIS LIGE NU !!

 

OBS ved bestilling - kontakt os gerne inden så vi kan tjekke om det er på lager hos vores leverandør!

Bestillingsvarer 7-10 dages levering

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
 • 4K UHD-kamera
 • Leveres med praktisk rygsæk
 • Et-tryk dybdeslås
 • One-touch +/- 45 graders vinkellås
 • Se livebillede på flere enheder + HDMI ud


Efterfølgeren til Gladius Advanced kaldes mini, er lidt mindre i størrelse, men meget større i oplevelsen! Gladius mini er udstyret med hele 5 thrustere og kommer med nye funktioner, du vil elske. Ud over at være i stand til at dykke til 100 meter* og tage fantastiske billeder med det indbyggede 4K ultra HD-kamera, har denne model dybdelås, + - 45 graders vinkellås, livestream-kapacitet og 2 fulde timers batterilevetid.

Oplev en ny verden og fang den på video. Gladius mini er en smart undervandsdrone udviklet til optagelse og efterforskning. Se eventyret live på din mobil eller tablet! 
 

 

* Gladius mini kan modstå dykning til 100 meter. Hvorvidt du faktisk kan dykke så dybt afhænger af, at du har købt et kabel, der går så dybt. Gladius mini findes i forskellige varianter med forskellige kabellængder. Løst kabel kan købes separat.
 

Leveres nu også med en praktisk rygsæk til opbevaring/transport

Når du køber en Gladius mini 100 meter kommer den også med en praktisk rygsæk. Her kan du montere model, video/datakabel, radiosender og noget tilbehør. Perfekt til at bringe det hele sammen i en bekvemt og behagelig rygsæk, så du nemt kan gå i gang med nye eventyr.

På fronten, på hver side af kameraet, er Gladius udstyret med kraftige LED-lys for at give jævn belysning under mørke forhold. Belysningen kan tændes og slukkes fra håndbetjeningen og kan også dæmpes fra 0-100%.

Når ROV (The Remote Operated Vehicle) normalt kører frem, ligger den vandret i vandet. Hvis du på den anden side skal inspicere noget i bunden af dronen, eller op under et skrog på en båd, er det vanskeligt, hvis modellen altid ligger vandret. Gladius mini er udstyret med en dedikeret knap til at låse dronens vinkel. Målet mod det, du vil inspicere, tryk på knappen, og modellen holder vinklen automatisk, mens du stadig kan navigere som før.

Når man leder undervandsdronen gennem skærmen kan det undertiden være vanskeligt at have 100% perspektiv på dybden. Naturligvis viser displayet dybden, men hvis du vil låse dig selv til et vist niveau, har du din egen switch til dette. Undervandsdronen opretholder derefter konstant dybde. Selv i denne tilstand kan du bryde stikket for at bevæge modellen lodret og låse den til en ny dybde.

En begrænsning af den tidligere Gladius-version var, at alle, der så, hvad der foregik, måtte klemme sig sammen foran en skærm. Dette problem er nu historie. Med Gladius mini kan du se live-billedet trådløst på op til tre enheder samtidigt. Derudover er der HTMI-udgange til at se billedet på andre enheder.

Håndsættet understøtter skærme fra 5-tommer telefoner til 12,9 tommer tabletter. Andre enheder kan naturligvis også bruges som en skærm, men derefter på deres egen stativ eller hurtigst separat fra håndbetjeningen.
 

Specifikationer

 

Størrelse38,5 X 22,6 x 11,25 cm
VægtCa. 2,3 kg
Maks dybde100Meter *
Maks hastighed7,24 Km/t
Batteri55,5Wh (5000mAh)
Gennemsnitlig brugstid1,5 - 2 Timer
Radiosystem2,4 G (+ Bluetooth)
Oplader3A/12.6V
OpladningstidGladius mini 1,5 time
 Basestation 1 time
LED2 X 1200 lumen
LED dæmpningJA
AppIF.Drive
Basisstationens vægt1,36 Kg
Base station batteri22,2Wh (2000mAh)
Basisstationens driftstid5 Timer
Basisstation HDMI OutJA
Basestations hukommelseskortslotJA
Basisstation maksimal kabellængde200 Meter
Sensor IMU3-Akset gyro, accelerometer, kompas
Sensordybde≪+/- 0,5 meter
Sensortemperatur+/- 2 Blokke C
Kamera CMOS1/2,3 Tommer
KameralinsenF3.0
Kamerafokus77 Mm til uendelig
Kamera ISO100-3200
Kamera FOV95 Grader
Kameras maksimale billedopløsning12 M (4000 * 3000)
KamerabilledtypeJPEG/DNG
KameravideoopløsningFHD: 1920x1080 30Fps
 FHD: 1920x1080 60Fps
 FHD: 1920x1080 120Fps
 4K: 3840x2160 30Fps
Kameraforstandsbithastighed60M
KameravideotypeMP4
Inter Opbevaring64G

 

 

Pakkens indhold:

 • Gladius mini undervandsdrone / ROV 
 • Tilslutningskabel
 • Fjernbetjening
 • Basisstation
 • Oplader
 • Rygsæk

 

 

Alt hvad du behøver er en passende Android eller apple smartphone eller tablet. 50 m version indeholder 50 meter kabel og 100 m version indeholder 100 meter kabel. Løst kabel kan købes separat.

 PS! Undervandsdronen er designet til brug i både saltvand og ferskvand. Når det bruges i saltvand, skal der dog altid ferskvand til bagefter eller skylles grundigt.